Razveselitev potrebnih

Že leta smo zbirali donacije za pomoč potrebnim ob koncu leta. December je poseben mesec veselja in dobrote, zato smo zopet uspeli dvigniti lestvico še višje in zbrati veliko donacij. Donacije so dodeljene številnim združenjem, v humanitarne namene, v revne družine in begunska taborišča.

Letos je podjetje podvojilo znesek, ki so ga zaposleni zbrali kot donacije v Zagrebu, Ljubljani in Kopru, ter je podarilo enak znesek več neprofitnim organizacijam, katerih ciljne skupine so potrebni otroci – Rehabilitacijski center Zagreb, Center za razvoj vrednosti v Zagrebu in Botrstvo v Sloveniji.

Darovanje, navsezadnje, ne pomeni samo darovati, ampak tudi narediti spremembe za nekoga, ki mu se življenje spreminja zaradi teh malih dobrodelnosti.