Naša mobilna POS rešitev – spodbuja mobilnost pri plačevanju

Mobilno plačevanje je trend sedanjosti in prihodnosti. Trend se je v veliki meri začel zaradi povečane  stopnje uvedbe brezkontaktnih načinov plačevanja, prav tako pa so ga spodbudila pričakovanja kupcev, saj se plačilo zdaj šteje za nemoteno nadaljevanje socialnega pogovora, kjer strankam ni treba storiti tega dodatnega koraka.

Z napovedmi, ki kažejo, da bo med letoma 2017 in 2026 predvidena Kompleksna letna stopnja rasti globalnega mPOS trga (CAGR) znašala 18,8%, delež POS transakcij, ki bodo na voljo prek sistema mobilnega prodajnega mesta do leta 2023 pa bo znašal 25%, je enostavno prepoznati in sprejeti možnost, ki jo ponuja mobilnost.

Zato 62% trgovcev na drobno, ki bi radi ostali relevantni na trgu, po raziskavi BRP-a do konca leta 2019, načrtuje povečanje lastne uporabe mobilnih naprav, kot je mPOS.

Tukaj smo, da pomagamo

Mobilni POS sistem podjetja Mercury Processing Services International je 100%-tna mobilna rešitev za sprejemanje plačilnih kartic, ki je osredotočena na aplikacijo pametne naprave. Rešitev temelji na napravi Ingenico – z vsemi programskimi aplikacijami, ki jih izdeluje naše podjetje. Prav tako  vodimo zbirko elektronskih računov, ki jih stranka prejme preko elektronske pošte ali SMS-a.

Trgovci imajo koristi od strojne opreme kompaktne velikosti, ki uporablja Bluetooth in običajno internetno povezavo. To pomeni, da jo lahko poganjajo med hojo, enostavno nosijo in uporabljajo v različnih okoljih. Tudi stranke imajo koristi od tega, ker jim v svojih žepih ni treba nositi zmečkanih papirnatih računov. Namesto tega so elegantno shranjeni na pametnih telefonih.

Za več informacij si oglejte našo mPOS stran. Obrnite se na nas, da bi vam lahko pomagali, da vaše poslovanje postane mobilno: https://mpos.mercury-processing.com/.