Podjetje se je uspešno predstavilo na sejmu poklicev 2011

Letos smo prvič sodelovali na vsakoletnem študentskem dogodku, imenovanem Sejem poklicev. Na dogodku v organizaciji Fakultete za elektrotehniko in računalništvo (FER), študentske organizacije in kluba KSET smo dobili priložnost študentsko populacijo tehničnih fakultet na Hrvaškem seznaniti z našo organizacijo in predstaviti naše glavne dejavnosti, storitve in inovacije.

Skupaj s podjetji Hrvatski Telekom, Siemens, IN2, Hewlett Packard, Erste bank in drugimi podjetji, ki so sodelovala na dogodku, smo bili prisotni na naši stojnici v sklopu FER in smo imeli uradno predstavitev, namenjeno študentski populaciji, z informacijami o tem, kdo smo in kaj delamo. Predstavitveno skupino, ki je bila na stojnici prisotna 18. in 19. maja, so sestavljali naši zaposleni s področja IT, oddelka za operacije, oddelka za inovacije, proračun in administrativne storitve ter kadrovskega oddelka.

Na uradni predstavitvi je Alen Selimbegović, vodja IT in operacij za Hrvaško, skupaj z Gojmirjem Nabergojem, vodjo oddelka za raziskave in razvoj, pripravil kratko in učinkovito predstavitev naših glavnih dejavnosti. Primerjava našega poslovanja s konkurenco in povezava s trenutno situacijo v svetu ter predstavitev naših inovacij na področju brezstičnih kartic in mobilnega plačevanja sta ohranili pozornost in zanimanje poslušalcev do zadnje minute. Na podlagi vprašanj med samo predstavitvijo in tistih na stojnici ter zanimanja študentov za več informacij o nas smo prepričani, da je šlo za uspešno prvo predstavitev našega podjetja in prvi korak v razvoju blagovne znamke delodajalca.

V prihodnosti načrtujemo nekaj dodatnih aktivnosti na lokalnih univerzah, da bi zbrali ideje, delili znanje in ustvarjali sinergije. Naslednja priložnost, ki jo nameravamo izkoristiti za doseganje teh ciljev, bo sodelovanje na sejmu Moje delo, ki bo potekal novembra 2011 v Ljubljani.