Uvajanje storitve Google Pay na Slovaškem

Za družbo Mercury Processing Services International je bil veličasten trenutek, ko je postala prvi agregator obdelave za storitev Visa Token, ki je začela s komercialno produkcijo v Evropi. V sodelovanju s Privredno banko Zagreb smo prvi plasirali storitev Google Pay na Hrvaškem. Po uspešni uvedbi storitve na Hrvaškem, se zdaj pripravljamo na njeno uvedbo na Slovaškem za VÚB banko.

VÚB Bank uvaja storitev Google Pay

Ker je storitev Google Pay postala zelo priljubljena na Slovaškem z več kot 105.000 transakcijami od začetka njenega uvajanja, jo je tudi VÚB Bank pred kratkim vključila v svojo ponudbo in sedaj vse njene stranke lahko uživajo v brezkontaktnem plačevanju prek pametnega telefona.

Storitev G Pay je integrirana v mobilne bančne aplikacije. Aktiviranje te storitve je enostavno – v mobilni bančni aplikaciji stranka doda svojo kartico k storitvi Google Pay in lahko takoj začne uporabljati storitev. Druga možnost je neposredno prenesti aplikacijo Google Pay in jo neposredno aktivirati. Storitev podpira debetni kartici Visa Inspire in Visa Inspire Gold. Ko gre za kreditne kartice, storitev podpira Mastercard Standard, Mastercard World in Flexikarta.

Mercury Processing Services International je v procesu sodeloval  pri implementaciji debetnih kartic Visa. Naše stalne naloge in odgovornosti v tem procesu so registracija in aktiviranje, obdelava in upravljanje življenjskega cikla.

Uvedba storitve Google Pay je bila opravljena v skladu z željami strank, potem ko jim je banka dala možnost spletnega glasovanja o storitvah, ki jih želijo uvesti.